0

Καλάθι

Θέρμανση

Κεντρική θέρμανση με φυσικό αέριο

Όπως γνωρίζουμε το φυσικό αέριο είναι καθαρότερο καύσιμο φιλικό προς το περιβάλλον.
Η εγκατάσταση Κεντρικής Θέρμανσης Φυσικού Αερίου σας χαρίζει ασύγκριτη ευκολία, μεγάλη εξοικονόμηση με ενεργειακό χαρακτήρα καθώς και το σημαντικότερο απ΄ όλα…ασφάλεια!
Εφόσον κατοικείτε σε πολυκατοικία και επιθυμείτε να επωφελειθείτε από τη χρήση του φυσικού αερίου στην καθημερινότητά σας, οφείλουμε να σας ενημερώσουμε ότι η διαδικασία είναι πλέον πολύ απλή αρκεί να υπάρχει εγκατάσταση με κεντρικό λέβητα και καυστήρα! Έτσι, θα έχετε και εσεις πια θέρμανση με φυσικό αέριο σε κάθε διαμέρισμα της πολυκατοικίας γρήγορα και εύκολα!
Ο λέβητας-καυστήρας πετρελαίου αντικαθίσταται από τον αντίστοιχο λέβητα-καυστήρα φυσικού αερίου, ο οποίος με τη κατάλληλη εγκατάσταση σωληνώσεων, συνδέεται με το δίκτυο του φυσικού αερίου που περνάει έξω από το δρόμο σας! Το αποτέλεσμα θα είναι να έχετε θέρμανση Φυσικού αερίου σε όλα τα διαμερίσματα χωρίς καμία παρέμβαση στο εσωτερικό αυτών. Επιπλέον, μπορείτε να απαλλαγείτε απο τη δεξαμενή του πετρελαίου, η οποία σας είναι πλέον περιττή με αποτέλεσμα την εξοικονόμηση του χώρου, καθώς και την εξαφάνιση υπολειμμάτων και οσμών του πετρελαίου.
Ραντεβού αναμονές και έλεγχοι όσον αφορά τη προμήθεια του πετρελαίου είναι πλέον παρελθόν.
Οι σωληνώσεις της θέρμανσης του δικτύου, τα θερμαντικά σώματα καλοριφέρ καθώς και οτιδήποτε άλλο από το ήδη υπάρχον δίκτυο κεντρικής θέρμανσης δεν μεταβάλλεται.
Πληρώνετε το λογαριασμό αφού καταναλώσετε το αέριο, πληρώνετε όσο ακριβώς κάψατε και δεν το προπληρώνετε στο πετρελαιά.
Τέλος έχετε περιορισμένες ανάγκες συντηρησης λόγω της πιο καθαρής καύσης και της υψηλότερης απόδοσης λόγω της μεγαλύτερης θερμογόνου δύναμης του φυσικού αερίου έναντι του πετρελαίου.

Αντλία θερμότητας

Η αντλία θερμότητας θεωρείται από πολλούς τα τελευταία χρόνια μια από τις πιο έξυπνες λύσεις υψηλής τεχνολογίας για κάθε κατοικία!
Η ALMATHERM έρχεται να το επιβεβαιώσει αυτό καθώς μια τέτοια λύση χαρακτηρίζεται από ιδιαίτερα χαμηλή κατανάλωση ενέργειας, σχεδόν μηδενικά έξοδα συντήρησης και φυσικά από μια πολύ απλή εγκατάσταση φιλική προς το περιβάλλον, ιδανική για διαμερίσματα αλλά και επαγγελματικούς χώρους.
Η εταιρία μας διαθέτει κατάλληλα εξειδικευμένο προσωπικό ώστε να σας προτείνει την καλύτερη οικονομοτεχνική λύση για τη θέρμανση σας συνδυάζοντας δυνατότητες εγκατάστασης αντλίας θερμότητας με πολλές επιλογές. Επιλογές με τα κατάλληλα θερμαντικά αλλά και ψυκτικά μέσα ώστε να πετύχετε το βέλτιστο αποτέλεσμα αντίστοιχα στη θέρμανση και στη ψύξη με μοναδικό στόχο την εξοικόνομηση ενέργειας.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις αντλίες θερμότητας, τα πλεονεκτήματά τους και τη χρήση τους μπορείτε να μας καλέσετε στα τηλέφωνα επικοινωνίας και θα έχετε τις απαντήσεις που ζητάτε.

Αυτόνομη θέρμανση με φυσικό αέριο

Τα τελευταία χρόνια υπάρχει πλήρης έξαρση ενός ατομικού συστήματος θέρμανσης φυσικου αερίου σε ένα διαμέρισμα. Πολλοί αναρωτιούνται πως μπορεί να γίνει αυτο!
Αυτό λοιπόν γίνεται με την εγκατάσταση και τοποθέτηση ενός ατομικού λέβητα ο οποίος έχει ενσωματωμένο καυστήρα φυσικού αερίου. Η τοποθέτησή του γίνεται στο τοίχο είτε στο εσωτερικό του διαμερίσματος είτε σε κάποιο εξωτερικό χώρο. Οι διαστάσεις του λέβητα είναι αρκετά μικρές με αποτέλεσμα την εξοικονόμηση χώρου ,ενώ το πιο σημαντικό μετά την αυτόνομη και συνεχή θέρμανση είναι ότι σας καλύπτει τις αναγκές σε ζεστό νερό χρήσης. Το δίκτυο των σωληνώσεων του φυσικού αερίου γίνεται εξωτερικά, ξεκινώντας από το μετρητή της παροχής φυσικού αερίου που βρίσκεται τοποθετημένος στο κτήριο σας, και καταλήγει στον ατομικό σας λέβητα. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η αυτονομία και η ανεξαρτησία του δικτύου θέρμανσης θα πρέπει να γίνει με τις ελάχιστες κατά το δυνατόν παρεμβάσεις στις σωληνώσεις νερού, οι οποίες πια συνδέονται με τον ατομικό σας λέβητα φυσικού αερίου.
Η almatherm, έρχεται να σας ανακοινώσει, ότι πλέον μπορεί ο κάθε ιδιοκτήτης ενός διαμερίσματος να αυτονομηθεί με φυσικό αέριο δίχως να απαιτείται η σύμφωνη γνώμη της γενικής συνέλευσης της πολυκατοικίας, κάτι το οποίο παλιότερα δεν ήταν ξεκάθαρο. Αυτό αποτελεί ένα σημαντικό πλεονέκτημα ώστε να μπορεί ο εκάστοτε ιδιοκτήτης να κινηθεί με ευκολία ώστε να επωφεληθεί της χρήσης του φυσικού αερίου.

Με βάση όλα αυτά λοιπόν μπορείτε εύκολα να αποκτήσετε ένα αυτόνομο σύστημα θέρμανσης φυσικού αερίου που θα σας χαρίζει:

  1. τεράστια εξοικονόμηση ενέργειας έως και 80% στο σύνολο της οποίας θα καταναλώνετε
  2. Ασφάλεια στη χρήση χωρίς οσμές και θορύβους
  3. Περιορισμένες ανάγκες συντήρησης λόγω της πιο καθαρής καύσης μιας και το φυσικό αέριο είναι καθαρότερο καύσιμο, φιλικό προς το περιβάλλον και με λιγότερους ρύπους από το πετρέλαιο
  4. Μεγαλύτερη διάρκεια ζωής των συσκευών και υψηλότερη απόδοσή τους λόγω μεγαλύτερης θερμογόνου δύναμης του φυσικού αερίου έναντι του πετρελαίου
  5. Ζεστό νερό στις βρύσες σας,άμεσα χωρίς να περιμένετε ούτε δευτερόλεπτο
  6. Μαγείρεμα με άμεση ρύθμιση της θερμοκρασίας χωρίς να περιμένετε καθόλου
  7. Πλήρη αυτονομία χωρίς να εξαρτάσθε από τους άλλους παρά μόνο από εσάς

Καμινάδες

Η Almatherm διαθέτει κατάλληλα εξειδικευμένο προσωπικό για τη σύνταξη μελέτης, οικονομοτεχνικής προσφοράς αλλά και εγκατάστασης τοποθέτησης καμινάδων. Μπορεί να σας εξυπηρετήσει για οποιοδήποτε τύπο καμινάδων(κυλινδρικών, μονωμένων ή αμόνωτων, εμφανούς ή αφανούς ραφής, ανοξείδωτων ή γαλβανιζέ καθώς και πολυπροπυλενίου κατάλληλες για λέβητες συμπύκνωσης).

X