0

Καλάθι

Αντλία Θερμότητας FERROLI

FERROLI

Αντλία Θερμότητας FERROLI

Αυτή η σειρά αντλιών θερμότητας αέρα-νερού ικανοποιεί τις απαιτήσεις άνεσης χειμώνα και καλοκαίρι σε οικιακές εγκαταστάσεις, καθώς και μικρού μεγέθους εμπορικές .

Η μονάδα είναι κατάλληλη για εξωτερική εγκατάσταση και μπορεί να παράγει ζεστό νερό έως 60° C. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε συστήματα με ακτινοβόλο δάπεδο, ανεμιστήρες, θερμαντικά σώματα.

Η καρδιά της αντλίας θερμότητας αποτελείται από τον συμπιεστή μετατροπέα DC που προσφέρει διαμόρφωση από 30% έως 120% στην ονομαστική χωρητικότητα.

Η υψηλή ενεργειακή απόδοση και το χαμηλό επίπεδο θορύβου είναι οι βασικές ιδιότητες του RVL-I PLUS.

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως η μόνη γεννήτρια στο σύστημα, καθώς και σε συνδυασμό με άλλες πηγές ενέργειας, όπως εφεδρικές ηλεκτρικές θερμάστρες ή λέβητες.

Ένας αισθητήρας θερμοκρασίας για τη δεξαμενή ζεστού νερού οικιακής χρήσης παρέχεται μαζί με τη συσκευή. Ένας εξωτερικός αισθητήρας θερμοκρασίας αέρα (ήδη εγκατεστημένος στη μονάδα) επιτρέπει τον κλιματικό έλεγχο τόσο στις λειτουργίες θέρμανσης όσο και ψύξης.

Όλα τα ψυκτικά συγκροτήματα είναι κατασκευασμένα με ακρίβεια και δοκιμάζονται ατομικά στο εργοστάσιο. Η εγκατάσταση απαιτεί μόνο ηλεκτρικές και υδραυλικές συνδέσεις.

X