0

Καλάθι

Αντλία Θερμότητας MIDEA

MIDEA-500x500

Αντλία Θερμότητας MIDEA

Το M-Thermal είναι ένα ολοκληρωμένο σύστημα θέρμανσης και ψύξης χώρου, καθώς και παραγωγής ζεστού νερού χρήσης. Προσφέρει ολοκληρωμένη λύση θέρμανσης καθ’ όλο το έτος. Το σύστημα μπορεί να αντικαταστήσει πλήρως τους παραδοσιακούς λέβητες αερίου ή πετρελαίου, μπορεί όμως να λειτουργήσει και μαζί με αυτούς. Τεχνολογία DC Inverter. Οι συμβατικοί συμπιεστές των αντλιών θερμότητας λειτουργούν σε πλήρες φορτίο ακόμη και όταν οι ανάγκες είναι για μερικό φορτίο, με αποτέλεσμα τη σπατάλη ενέργειας. Τα προϊόντα M-Thermal της Midea χρησιμοποιούν τεχνολογία DC inverter, η οποία επιτρέπει τη χρήση μόνο της αναγκαίας ισχύος που αναλογεί στο πραγματικό φορτίο.

Συνεπώς, δαπανάται ισχύς μόνο με βάση την πραγματική ζήτηση ενέργειας. Το εξελιγμένο σύστημα inverter με κινητήρα συνεχούς ρεύματος DC διαμορφώνει ένα πλήρως DC σύστημα μετατροπής συχνότητας και μειώνει εντυπωσιακά την κατανάλωση ισχύος περισσότερο από 30%.  Η επιλεγμένη θερμοκρασία διατηρείται σταθερή, παρέχοντας στο χρήστη μεγαλύτερη άνεση.

Προσφέρει απόδοση θέρμανσης 80% στους -7°C χάρη στον μεγάλο εναλλάκτη θερμότητας και το μεγάλο συμπιεστή. Ενσωματωμένη εφεδρική ηλεκτρική αντίσταση για πρόσθετη θέρμανση κατά τη διάρκεια εξαιρετικά χαμηλών εξωτερικών θερμοκρασιών. Η απόδοση της ηλεκτρικής αντίστασης είναι ρυθμιζόμενη. Θέρμανση, ψύξη και ζεστό νερό χρήσης, ολοκληρωμένη λύση θέρμανσης.

Συμβατότητα με πρόσθετες πηγές θέρμανσης (ΠΠΘ) όπως ηλιακή ενέργεια, λέβητα πετρελαίου, λέβητα αερίου και άλλα. Οι ΠΠΘ μπορούν να λειτουργούν σε συνδυασμό με την αντλία θερμότητας ή ως εναλλακτική πηγή για θέρμανση χώρου και ζεστό νερό χρήσης, με βάση τον έλεγχο του συστήματος. Εύκολη εγκατάσταση και εύκολη συντήρηση. Όλα τα εξαρτήματα της υδραυλικής μονάδας νερού (hydronic) βρίσκονται εντός της εξωτερικής μονάδας. Συμπαγής κατασκευή, εύκολη στη μεταφορά και εγκατάσταση.

Έλεγχος δύο ζωνών, μεγαλύτερη ευελιξία. Η θερμοκρασία για κάθε ζώνη ελέγχεται ανεξάρτητα. Ο έλεγχος δύο ζωνών μειώνει το χρόνο κύκλου του κυκλοφορητή νερού και εξοικονομεί ενέργεια. Ειδικές λειτουργίες προς επιλογή, όπως εξαέρωση, προθέρμανση δαπέδου και αφύγρανση δαπέδου.

X